previous arrow
next arrow
Slider


Het was een buitenverblijf aan de Costa del Sol of de verbouwing v•d eigen tuin, het werd het tweede.
We brengen het zuiden naar Lokeren!

Breukstenen in combinatie met een fris en gevarieerd pallet van vaste planten, (sier)grassen, heesters & solitairen doen dienst als bindmiddel tussen de woning en het bestaande bijhuis.
Van zodra het weer kan wordt deze tuin een ontmoetingsplek voor (veel) vrienden en familie. In afwachting van pintjes na een fietstocht gaan we alvast van start met de transformatie van deze plek.

Tafelen in het groen, een verhoogd bassin als tussenstop voor vogels en als speelelement voor de jongsten.
Iets uit het zicht voorzien we een zitelement, opgebouwd uit gerecupereerd materiaal van de ‘vorige’ tuin, als ideale uitvalbasis voor koffies in de ochtendzon.

In de voortuin krijgt de bestaande haag compagnie. Een groen schild a•d straatzijde!
We kijken er naar uit in de toekomst een tussenstop te maken in deze gastvrije tuin.

concept | España por favor
1 Zuiderse sfeer (zachte kleurtinten + prairiebeplanting)
2 Breukstenen refereren naar het patroon van de deelstaten.

beeld | concepttekening • visualisatie grondplan • isometrie bijhuis • snede v/d voortuin
op de tekentafel, 2021

Schuiven naar boven