Bloesem is een gedreven ontwerpbureau opgericht door Eveline Vekemans.
Onze missie bestaat er uit levendige, dynamische & toekomstgerichte tuinen te creëren. De vormgeving kenmerkt zich door eenvoud en een natuurlijke onderlegger. Het proces kent een analytische opbouw waarbij het kan uitgroeien tot een duurzaam onderbouwd en dynamisch geheel. We streven, bij elke opdracht, naar een algehele aanpak.

TEAM

Eveline is een creatieve geest die lef en gezond verstand in de juiste dosis combineert. Ze studeerde af door niet te doen wat er werd gevraagd en dit sterk te verantwoorden, om het vervolgens prima te illustreren. Deze krachtbalspeelster deinst niet terug en richt met Bloesem een bureau op dat staat voor het ontwerpen van leefbare, inspirerende groenarchitectuur.

Mara is een gedreven dromer die houdt van een uitdaging. Tijdens haar vooropleiding architecturale vormgeving aan de kunsthumaniora Sint-Lucas in Gent kreeg ze de kriebels van het ontwerpen te pakken. Ze ging aan de slag bij Landscape Design Company in Tokio. Creatieve skills combineert ze met de juiste mentaliteit.

foto: Eefje De Coninck & Senne Van der Ven

Schuiven naar boven