Bloesem is een gedreven ontwerpbureau opgericht in 2018 door Eveline Vekemans.
Het bureau legt zich toe op private en semi-publieke projecten, van krioelende stadstuin tot landschapstuin zonder limiet. De ontwerpen van Bloesem kenmerken zich door eenvoud en een sterke analytische- en natuurlijke onderlegger. Het ontwerp groeit vanuit zijn oriëntatie met respect voor de geest van de plaats. Het ontwerpproces kent een zorgvuldige opbouw waarbij het ontwerp uitgroeit tot een sterk onderbouwd en dynamisch geheel.
Bloesem streeft, bij elke opdracht, naar een integrale aanpak.


TEAM
Eveline is een creatieve geest die lef en gezond verstand in de juiste dosis combineert.
Ze studeerde af door niet te doen wat er werd gevraagd en dit sterk te verantwoorden, om het vervolgens prima te illustreren. Deze krachtbalspeelster deinst niet terug en richt met Bloesem een bureau op dat staat voor het ontwerpen van leefbare, inspirerende groenarchitectuur.


Mara is een gedreven dromer die houdt van een uitdaging.
Tijdens haar vooropleiding architecturale vormgeving aan de kunsthumaniora Sint-Lucas in Gent kreeg ze de kriebels van het ontwerpen te pakken en ontdekte de opleiding landschaps- en tuinarchitectuur. Ze ging aan de slag bij Landscape Design Company in Tokio. Creatieve skills combineert ze met de juiste mentaliteit.

Beeld Tijs Vervecken

Schuiven naar boven